Så skönt att klippa häcken ;-)

Så skönt att klippa häcken ;-)

Idag har det varit trädgårdsarbete för hela slanten! Vi började igår, då min kära pappa var här med motorsågen och tog bort en massa grenar mm. Men då skulle vi ju på kalas och kunde inte fortsätta.
 
Idag när Vännen var på jobbet klippte jag häcken och Baileys hjälpte mej att bära bort skräpet. Jag bar åt ena hållet och han drog åt andra… Mitt i häckklippningen gick häcksaxen sönder… jag har en sån där uppladdningsbar grej som jobbat för mej i 13-14 år och som funkat superbra. Idag gick den i pension om ingen kan återuppliva den. Så det var bara att åka iväg och köpa en ny, som nu står på laddning så jag kan fortsätta på lördag.
 
Innan den gick sönder så fick jag iaf en massa mera klippt och stod nu upp till knäna i ris. Kära pappa fick hjälpa till igen och komma hit med släpvagnen. Så nu är han och Vännen iväg med allt skräp och slänger det. Jag tycker det är så skönt när man får allt skräp bortkört direkt, så man slipper ha det stående på garageuppfaretn till maskar och sniglar hittar det.
 
Så nu är min baksida av trädgården riktigt fin, men ganska tom. På lördag fortsätter jag med framsidan, men där är det inte lika mycket skräp.
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *