Så trött nu

Så trött nu

Vissa kvällar känns det som om jag är helt nockad av trötthet och så är det ikväll. Vet inte om det är omedveten stress, nåt är det iaf…
 
Vi har ju enbart provisionslön på Viktväktarna. Är det lite folk och dålig försäljning får vi alltså en dålig lön oberoende av arbetsinsats. De senaste måndagarna har varit otroligt lite folk, men de har handlat ganska ok. Vår lön var ok senaste gången, men kommer minska from nu och fram till jul. Inte kul!
 
Hur sjutton ska vi få ihop pengarna till vår resa. Nu är det bara 15 månader kvar att samla pengar och vi har bara börjat vårt sparande. Så nu har jag tackat ja till ett extrajobb. Jag ska göra marknadsundersökningar. Problemet är att jag blir så himla stressad av det. 11 intervjuer ska göras innan 9 oktober, jag har alltså två veckor på mej. Varje intervju tar minst en timme… åsså ska jag jobba, ta hand om hus, hem och hund samtidigt.
 
Men pengarna är välkomna – så det är bara att gilla läget. Men förmodligen en förklaring på varför jag är trött…?
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *