Så trött så fötterna vibrerade

Så trött så fötterna vibrerade

Hela onsdagen och halva torsdagen var jag på Formex. Jag kom dit kl 8 på onsdagmorgonen och gick ända tills de stängde kl 19, ändå hade jag inte hunnit igenom allt utan åkte dit ett några timmar dagen efter också. Drygt 800 utställare i tre olika hallar gör man inte i en handvändning precis.

Allt började med en gemensam frukost för ca 300 journalister och bloggare. Jag var där i egenskap av redaktör och skribent för vårt magasin Du i Fokus. Jag var mest intresserad av att hitta spännande grejer att skriva om och skapa lite nya kontakter. OM jag gjorde!!!

Av de dryga 800 utställarna pratade jag med säkert 150 av dem och gav bort mängder med visitkort och fick ännu fler idéer. Jag fick flera olika produkter att testa, bla en helt ny uppfinning som jag skrev om redan samma kväll. Nu har vi varit först att skriva om två olika grejer, två dagar i rad  🙂

Det är första gången jag besöker Formex och nu förstår jag vad folk pratar om. Det är faktiskt riktigt häftigt! Utställare precis överallt, alla är glada och förväntansfulla och man vill verkligen se varenda liten grej. Allt är intressant! Nästan så man önskar man hade en butik att fylla, men det är inte så illa att få skriva om grejerna heller.

Några riktiga pärlor hittade jag. Det fanns några utställare med nagellack… jorå, jag fick med mej några hem att testa. Ett från Sansanity har jag redan målat på, chokladfärgat med chokladdoft. Baileys har suttit och nosat och försökt slicka på mina naglar halva dagen. Jag har fått med mej en mängd doftljus hem, så får vi se vilka om åkte ut pga för stark doft och vilka som får stanna. Det jag tände i förmiddags självslocknade nästan direkt… ingen vidare höjdare. 

 Det fanns hur mycket som helst att se och det är omöjligt att räkna upp allt. Så ni får titta på bilderna och bedömma själva. Ett litet urval av flera hundra bilder. Mer kommer på magasinet vart efter  🙂

Nästa Formexmässa är i augusti och jag hoppas verkligen att jag får gå då med. Man får hur mycket som helst att skriva om och det är verkligen supertrevligt! Men jag var så trött att fötterna vibrerade när jag gick och la mej  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.