Så var det över…

Så var det över…

Julafton blev en lite avslagen historia, för mej alltså… Jag är ju lite ofrisk, nästan sjuk och var lite sänkt nu på eftermiddagen. De andra var nog pigga och glada och verkar nöjda nu när det mesta är över.
 
Vi åkte till mina föräldrar vid 14-tiden. Vännens föräldrar kom någon halvtimma senare och min faster med familj och min farmor kom 15.00 ganska exakt. Så tittade vi på Kalle och sen åt vi, läääänge. Det var svensk julmat blandat med lite polska korvar och annat gott. Ett mixat julbord som alla verkade nöjda med.
 
Sen delade Senior ut julklapparna, det var ett helt berg! Så mycket julklappar har vi inte haft sen barnen var små. Men inget särskilt dyrt, förutom en grej till Vännen från hans föräldrar. Junior var mest nöjd över att han fick en aukustisk gitarr och färgade linser. Senior var glad över sin Guiness världsrekordbok och pengar. Vännen är mycket förväntansfull över en massage han ska få om ett par veckor och cykeln som hans föräldrar gav honom. Jag själv fick en talbok som jag velat ha och Åsas bok ”Vill du ha barn med mej”. Plus dammsugaren som vi köpte för ett tag sen och inte hade betalat än, den efterskänktes av mina föräldrar. Å Baileys fick en massa leksaker som redan är sönder  🙂
 
Junior sitter nu med sin gitarr, Senior ligger vid sin dator, Vännen har gått ut med Baileys och jag ska lägga mej. Hoppas jag är frisk imorrn!
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *