Såååå spännande!!!

Såååå spännande!!!

Nu har vi släppt vår hemlighet!
Martin och jag ska starta ett webmagasin som mest vänder sej till dem som är förbi småbarnsåren, rår över vår egen tid och vill sätta guldkant på tillvaron. Men självklart får ALLA läsa! Du i Fokus blir namnet på magasinet och sidan kommer live under december. Å det är så spännande!

Alla vi testat idén på tycker att det låter jättebra! Å alla är så himla positiva och hjälper oss med idéer och förbättringar. Sidan kommer att ha ca 10 olika kategorier, bla mat, relationer, teknik, resor, upplevelser, böcker och en massa annat. Här kommer det alltså att finnas något för både män och kvinnor, alla kan hitta sitt. Det blir som en blandning mellan Amelia, Vagabond, Teknikens värld, Må Bra och Sköna rum  🙂

Så medan Martin bygger sidan så samlar jag texter. Vi måste ha minst en text per kategori för att kunna släppa sidan. Å bilder. Massor med bilder. Men jag har hjälp! Gunilla kommer att bidra med bilder och Nadja med recept. Så lite kan jag släppa och det känns jätteskönt. Martin kommer att vara den som skriver om teknik och elektronik, så det slipper jag också. Men resten ska jag knåpa ihop på egen hand till att börja med…

Vill du bidra med en text är du välkommen att maila den plus en bild till info@duifokus.nu Vi kan inte erbjuda något ersättning men du får reklam för ditt namn och länk till eventuell blogg eller hemsida. Vad har du att förlora?

Det är väldigt mycket jobb, men det gör mej ingenting! Nu har jag något annat att fundera på under den här tråkiga årstiden som jag avskyr.  Följ gärna hur det går på vår sida på FB och/eller instagram (@duifokus), där uppdaterar vi under tiden.

Håll nu tummarna för att detta går bra för oss och är precis så intressant som vi tror och tycker att det är  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *