Seniors mage

Seniors mage

Senior har haft ont i magen sen i måndags. Inte så där akut, på ett enda ställe  – utan lite mer vid naveln så där difust. Alltså har jag antagit att det är något i skolan eller kanske runt pappa som inte stämmer.
 
Varje morgon har han bett mej om att få stanna hemma från skolan, så tanken ligger nära att det är något i skolan som misstämmer.
 
Idag ringer han och säger att han skor är borta efter gympan. För några dagar sedan var det hans cykelhjälm och för en tid sedan hans jacka. Han har med lite hjälp hittat prylarna, så även idag. Men det är ju inte normalt att hans grejer ska försvinna så där.
 
Eftersom han var lite ledsen och gnällde över magen, så åkte jag till skolan och så pratade vi med specialpedagogen som känner honom väl. Jag fick veta att det just nu var ganska stökigt i hans klass och att han gärna får sitta hos henne på dagarna tills det lugnat ner sej. Han får även lägga sina grejer hos henne och låsa in sina saker om han vill.
 
Ikväll är han lugnare, så nu får vi se hur hans mage är imorrn.
 
 

Ett svar på ”Seniors mage

  1. Tror jag! Tur du åkte till skolan med honom, kan vara lite mobbing bakom hans borttappade prylar.. jäklar vad ungar kan vara elaka mot varandra! HOPPAS NU HANS BILJETTER VERKAR SOM PLÅSTER PÅ OROLIG MAGE! KLARAKAJSA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *