Sex tjejer på äventyr

Sex tjejer på äventyr

Jag är alltså i Spanien med fem andra bloggande brudar. Det här med att enbart vara tillsammans med ett gäng tjejer i flera dagar är jag inte alls van vid…

Jag är nog en ganska typisk pojkflicka. Uppvuxen med två beskyddande bröder och även med två än mer beskyddande grannpojkar så var det lixom mer naturligt att umgås med killar än med tjejer. Mina bröder är 8 och 10 år äldre, grannarna är 2 och 5 år äldre. Deras kompisar blev otroligt nog även mina kompisar. Jag var med överallt, fattar inte hur de stod ut!

Men det innebar att jag inte umgicks med tjejer och inte heller lärde mej det sociala spelet och de sociala koderna som tjejer använder. Det ser jag tydligt idag! Jag gör som killar gör, det är raka puckar och klara budskap. Jag är skitdålig på att linda in saker… detta gör förstås att det blir lite knepigt att umgås med bara tjejer eftersom jag inte riktigt förstår dem.

Men det är vansinnigt intressant! Jag studerar, fascinerad och förundras. Yngre är mer spännande än äldre. Vi som levt ett tag på jorden har ju förstått lite mer vilka vi är och har en annan trygghet. Vi kan vara oss själva lite mer. Vår spridning i ålder är mellan 31 och 48, så det är ju inte jättemånga år det handlar om.

Direkt när vi sågs föll vi in i olika roller, jag vill jämföra det med när man gick i skolan. Ni vet de där tuffa tjejerna i klassen som var såååå snygga men kanske inte lika trevliga och de tysta som var klassens ljushuvuden men som man inte riktigt kände. Åsså de där mittemellan som antingen formade sej efter andra eller som gick sin egen väg och struntade i hela det sociala spelet. Här finns alla sorter och jag är som vanligt den där som inte följer den normala vägen utan pratar med alla, säger emot när jag tycker något är konstigt och därmed fått en del mysko kommentarer.

Jag tror att alla grupper behöver blandas vad det än gäller. Det ska vara både män och kvinnor, blandade åldrar och blandad bakgrund för att en grupp ska bli bäst möjligt. Alla behövs!

Den här resa fortsätter i ytterligare två dagar, gårdagen var väldigt speciell på flera sätt. Vårt schema har dragits ner en del och vi har faktiskt sagt ifrån om en del grejer. Så igår fick vi äntligen bara sitta ner och känna atomsfären, prata och njuta i solen. Det gjorde att min värk blev mindre och jag orkade på ett helt annat sätt. Så istället för att sitta och lida igenom den sena middagen hade jag en väldigt trevlig kväll med god mat och dryck. Jag följde faktiskt med till puben efteråt, men gick hem till hotellet nästan direkt. Vi får väl se hur de andra mår idag…

Idag ska vi äntligen få se vatten! Vi åker mot Cartagena och ska bo på ett SPA kommande dygn. Det ska bli så härligt!!! Kolla in instagram @marlenerinda så är ni med på resan direkt  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *