Sista dagen…

Sista dagen…

… innan semestern!

Nu är det snart dax att äta lunch, Martin står och gör risotto, och sen ska vi lämna hunden hos mina föräldrar innan vi drar iväg för sista arbetspasset för den här terminen. Det känns VÄLDIGT konstigt! Vi har ju inte varit lediga sedan i augusti, inte ens över jul/nyår eller påsk hade vi någon extra ledighet som vi brukar ha. Allt för att ställa upp för våra medlemmar och få ihop pengar till badrumsrenoveringen och nästa resa. Med andra ord är vi ganska trötta. Det är lixom dax att vila och bara-vara. Imorrn får vi det, eller nä… på måndag är vi helt lediga.

Imorrn ska vi avsluta allt jobb; skriva och skicka veckobrev, räkna kassan och sätta in pengar, skicka fakturor och lite sånt som man måste göra innan man kan ha helt ledigt. Å i helgen ska vi städa trädgården, köra skräp, tvätta och städa inne – SEN kan semestern börja! Från och med måndag har vi fyra helt lediga OCH oplanerade veckor framför oss! Det enda vi vet är att vi ska fixa nya pass och att vi den sista semesterveckan samlas med ungarna på Öland. That´s it!

I övrigt är det total VILA som gäller! Ska Martin orka plugga samtidigt som vi ska sköta jobbet under fyra terminer, så måste han få vila ordentligt den här semestern. Så det är prio 1. Han har skaffat en massa ljudböcker som vi ska lyssna på bla Patrik Sjöbergs bok och några andra som verkar spännande. Det brukar funka så hos oss att vi ligger i varsin solstol och lyssnar tillsammans. En härlig avkoppling som man kan göra ihop. Sen blir det förstås så många promenader som vi bara kan, men där hänger det på vädret.

Det får bli som det blir… imorrn börjar iaf SEMESTERN!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *