Sista Kungsgatan

Sista Kungsgatan

Ni som följt min blogg vet att jag våndats nästan varenda fredag när det varit dax att åka till jobbet på Kungsgatan. Idag är det sista gången.
 
Jag började som kassör på Kungsgatan i januari och det var absolut värsta stället jag jobbat på. Medlemmarna var stressade och otrevliga, kassan stämde aldrig och jag var alltid ledsen och upprörd när jag skulle dit. Ibland kunde jag inte sova på nätterna innan jag skulle dit.
 
Nu är det iofs bättre där… medlemmarna är helt annorlunda och vissa är jättegulliga. Från början var det kanske 50 pers som skulle in på 30 minuter, vi var alltid försenade. Nu är det runt 30 och vi är alltid på tid. Strulet har alltså lagt sej, men kommer säkert att börja om efter nyår när många nya ska skriva in sej.
 
Så idag är sista gången där och det känns nästan overkligt. Nu när vi fått fason på stället känns det lite surt att lämna det – men eftersom det är sämre betalt känns det ändå ganska ok. Vi kan helt enkelt göra mer nytta någon annanstans och tjäna mer pengar. Några medlemmar följer dessutom med oss till Kungsholmen.
 
Så… Bye Bye Kungsgatan – lev väl!
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *