Lyckad dag

Lyckad dag

Sista dagen på Kungsgatan! Så skönt! Tyvärr slutade mitt sista pass där med en diff i kassan, men så kan det gå när man har två elever brevid sej som tjattrar i ett…
 
Vi var färdiga fort och kom från jobbet redan innan 2. Vi gick runt i stan, på julmarknaden både i Kungsträdgården och Gamla Stan. Jättemysigt! Jag passade på att visa Vännen Christina Scolins (hur stavar hon?) änglabutik när vi ändå var i krokarna. Vi tittade på lite mer ringar och jag tror jag vet hur jag vill att min ska se ut nu. Inte en spänn gjorde vi av med på hela vår shoppingtur!
 
När fötterna inte tyckte om oss längre gick vi och åt. Det blev fläskfilé Oscar – jättegott! Efter det gick vi till ett mysigt café och åt kladdkaka. Å när vi var lagom mätta var det dax att gå till konserthuset och leta rätt på våra platser. Det var julkonsert med Real Group, men jag skulle nog vilja kalla det konsert i juletid… för så många julsånger var det inte – men bra! De är otroligt proffsiga!
 
Vi kom hem för bara en liten stund sen, så det kan man väl kalla en heldag? Trötta och belåtna ska vi krypa i säng, imorgon är en ny dag.
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *