Ska bli kul att jobba!

Ska bli kul att jobba!

Har nog sällan sett fram emot att jobba så mycket som jag gör idag. Det ska bli skitskoj att träffa alla medlemmar igen! Mitt arbete är oftast kul, men just nu känns det extra kul.

Den största anledningen är att det är början av året. Då är det mycket folk, många nya och ger bra klirr i kassan. Sen är det första veckan som egna, alltså Martin har gått över från anställd till att vara egen företagare – vilket också ger mer pengar. Idag ska vi löneförhandla 🙂 Vi har fortfarande inte skrivit mina papper, så det ska vi fixa idag med försäkringar osv. För mej blir det ingen större skillnad, jag får bara flera arbetsgivare och fler papper att hålla reda på. Ytterligare en sak som är kul är att vi äntligen fått en babsmaskin, alltså en apparat som gör att medlemmarna kan betala med kort. Den har vi väntat på sen i juni och nu har vi den! Den kommer också att hjälpa oss att tjäna lite extra, tydligen ökar man försäljningen med minst 5%.

En hel del handlar alltså om pengar, men långt ifrån allt! Förra året var ett ganska bedrövligt år när det gäller min inkomst – jag är övertygad om att 2010 blir bättre. Allt vi tjänade förra året gick till resan, i år kommer vi fortfarande att lägga undan så mycket vi kan – men nu blir det mest till reparationer osv. Även om jag har ett jätteroligt jobb så jobbar jag för att tjäna pengar och överleva. Hade jag varit välbergad så hade jag inte haft ett ”vanligt” avlönat jobb, då hade jag jobbat ideellt med ungdomar eller funktionshindrade. Jag hade alltså inte suttit och rullat tummarna, men jag hade inte jobbat som jag gör nu. Fördelen med mitt nuvarande arbete är att jag är hemma ganska mycket och kan lägga upp mitt arbete väldigt självständigt. Dessutom har vi Sveriges trevligaste medlemmar i våra klasser!

Så idag är det Viktväktarna som gäller! Å visst är det väl ganska många av er därute som också tänkt gå ner i vikt till Beach 2010? Då är ni hjärtligt välkomna till oss idag i Tumba, imorrn i Tullinge eller på onsdag i Rönninge. 23 veckor kvar till midsommar… då hinner man ta bort minst 10 kilo!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *