Ska jag eller ska jag inte?

Ska jag eller ska jag inte?

Efter alla renoveringar vi gjort under våren, var det ju bara en ommålning av köket kvar. Vi skulle bara hitta rätt bård… den hittade jag idag…

Så här är det: Det var översvämning i köket för 4 år sedan och vi fick en hel renovering. Så just nu har vi vit överdel och mörkröd underdel på väggen, med en ”slingrig” bård mellan tapeterna. Fint… jodå, men lite för puttinuttigt nu när vi har svarta skåpluckor. Då hade vi vita.

Jag hade tänkt att bara pilla bort bården, måla två olika färger och sätta dit en ny bård. Enkelt och snabbt. Trodde jag ja… idag hittade jag alltså bården jag vill ha och började pilla bort den gamla. Det går inte att göra snyggt. Den nya bården är smalare än den gamla och när vi målar kommer märkena från den gamla att synas.

Så nu är frågan;
1. ska vi skita i alltsammans alt skjuta på det lite?
2. ska vi sätta en ”cover” över hela väggen och måla på den?
3. ska vi riva de gamla tapeterna och bården och sätta nya?

Jag vill fixa det NU! Nu orkar jag och har tid. Så alternativ 2 verkar vettigast i mina ögon. En ”cover” är enkel att sätta och man behöver varken slita tapet eller spackla. Sen kan man måla eller tapetsera på den som man vill.

Ska jag eller ska jag inte…?

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *