Ska väl lugna ner sej efter idag…

Ska väl lugna ner sej efter idag…

Alla pojkarna är i skolan, jag och Baileys lullar runt här hemma och har det bra. Baileys har precis intagit Seniors vattensäng… så han kommer nog inte vakna förrän om ett par timmar  🙂
 
Fick positivt besked av rektorn igår. Han ville träffa oss och Senior så snart som möjligt, så det får bli imorrn. Senior kommer få en ”second opinion” av allt sitt svenskaarbete under året. Ska bli intressant att se om en annan lärare bedömer på ett annat sätt, tror faktiskt det. Jag har en liten känsla av att Seniors nuvarande lärare inte riktigt gillar duktiga killar – hur mysko det än kan låta. Men hur förklarar man annars att tjejerna bara bejöver göra hälften så bra ifrån sej för att få MVG och hur mycket och bra grejer Senior än lämnar ifrån sej så blir det bara VG – trots att den förra läraren gav MVG?
 
När vi kom till skolan igår var det några av de ”bra” lärarna som frågade oss hur han mår och hur de kan hjälpa till. Det kändes väldigt skönt. Idag är förmodligen den viktigaste dagen innan avslutningen. Senior ska redovisa engelska, matte, svenska och SO. Hinner han allt idag, får han vara ledig imorrn. Sen är det bara en liiiiten grej kvar i Svenska innan han är helt klar! Han ska välja ut en författare att ge nobelpriset till och skriva ett tal med motiveringen. Han väljer mellan Dave Peltzer, JK Rowlings, Dan Brown, Sören & Anders och Astrid Lindgren. Sorry Åsa  😉  Vem tycker ni att han ska välja?
 
Imorrnkväll ska vi fira ordentligt!
Att skolan snart är slut!
Att grundskolan är över för Senior!
Att killarna fått varsitt stipendium!
Att sommaren är här!
Att Vännen står ut med oss  😉
Att Baileys mår bra igen och har coolat ner sej!
Att vi älskar varandra och är en hel och välmående familj!
 
Detta gör vi på en Vikingbåt på väg till Åland, med god mat och massor av BUGG!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *