Skitnatt!

Skitnatt!

Har sovit riktigt jäkla skitdåligt inatt och det har inte bara berott på min sömnapné utan mest på snarkofagen jag bor med. Jag hade öronpropparna i, men vid 3 gav jag upp. Då snarkade både sambo och hund så väggarna skallrade och öronpropparna hjälpte inte längre. Det spelade ingen roll hur mycket jag bankade på Martin, han sov som en stock och vände sej inte om utan låg som en stenstaty på rygg och lät.

Så det var bara att gå en trappa ner och lägga sej. I soffan sover jag helt ok när det gäller en kort tupplur, men inte nån längre stund. Då domnar armar och händer och nu skulle jag sova flera timmar… så jag tog kudde och filt och la mej på golvet. Vi har en tjock och mjuk matta som jag trodde skulle vara ok att ligga på, det var den inte… ganska snabbt hade jag ont i höften när jag låg på sidan och brösten när jag låg på magen. På rygg kan jag inte sova, så det gick bort från början.

Jag slumrade väl lite men vid 5-6 gick jag upp och la mej igen hos gänget som sov hur gott som helst. Martin gick upp vid 7 eller nåt och DÅ kunde jag somna gott och sov till 9. Men jag är så jäkla trött och har ont i hela kroppen av mitt golvsovande. Har bestämt att när vi gör ordning vårt kontor den dagen när nåt av barnen flyttar, då SKA jag ha en madrass där som jag kan smita ner till vid behov.

Men vad säger man då när sambon inte ens märkt att man varit på utflykt under natten och tittar frågande på en? Ska man vara mild och bortförklarande eller säger man som det är? Jag är inte direkt en mild som person kan man väl säga, utan säger att natten varit ett halvt helvete och att han kommer att få gå själv med hunden på dagens promenad. På jobbet kommer jag förmodligen att gnälla högljutt också om hur trött jag är… det får han ta för sån e jag  🙂

Jag vet att Martin har Sveriges sämsta samvete idag och han har sagt att han ska sova på soffan inatt. Men då får han ont i ryggen och kommer vara trött i skolan imorrn, så det köper jag inte. Snarkgrejer som man köper på apoteket hjälper inte, det har vi provat. Däremot vet vi bägge att om han bara går ner 5 kg så försvinner snarkningarna och lägger han bara på ett kol så tar han 5 kg på ingen tid alls. Haken är att komma igång och fortsätta viktminskningen… Frågan är bara hur jag ska kunna sova tills dess…?

Fasiken va trött jag är!!! Gäsp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *