Nu är allt ok igen!

Nu är allt ok igen!

Inatt fick jag sova nästan ostört och är idag pigg och glad… nästan iaf  🙂

Jag tvingade mej upp 8.30 eftersom det är en hel del att hinna med idag. Hittills har jag jobbat lite och kollat igenom mail, FB och duschat! Så här sitter jag nu i morgonrocken och ska strax äta frukost medan håret torkar. Sen blire hundpromenad och en tur i till huvudstaden.

I stan ska jag träffa Martin för att äta lunch och sen gå till favoptic och kolla på nya glasögon. Jag hoppas hitta ett par bågar som inte gör ont och som jag kan ha tills ögonen är tillräckligt trasiga för att opereras. I vanliga fall köper jag glasögonen på nätet hos favoptic.se men nu tänker jag besöka deras butik och kolla runt istället. Å på väg hem ska vi gå in på Hötorgshallen och köpa nytt lakritsté. Så det blir några steg idag, ska sätta på mej pedometern och mäta.

Vädret är skittrist! Det är nog alla nyanser av grått som man kan hitta. Men men… det man inte kan ändra på är lixom bara att acceptera. Om 66 dagar är det jul och om 67 åker vi till värmen i Afrika, så vem är jag att gnälla  🙂

Det blir nog en bra dag trots det tråkiga vädret. Just det ja! Jag glömde nästan… jag ska gästblogga HÄR idag! Vet inte vilken tid det kommer in, men klicka på länken, läs och begrunda  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *