Skrev mail till rektorn

Skrev mail till rektorn

Innan jag åkte till jobbet skrev jag ihop ett mail och skickade till rektorn på barnens skola. Jag vill att man har en temakväll om hur ungdomar mår, vilken hjälp de kan få, vad föräldrar bör göra och vad utomstående vuxna kan hjälpa till med. Det har lixom blivit väldigt aktuellt här hemma – jag behöver lite vägledning helt enkelt.
 
När jag kom hem låg ett svar i mailboxen, rektorn skriver att han absolut vill prioritera detta och vi kommer sätta ihop en temakväll tidigt i höst. Kvällen ska vara för både elever och deras föräldrar samtidigt. Dessutom skulle ha be kuratorn på skolan att ringa mej för mer akuta råd. Han är verkligen en pärla!
 
Jag är så glad att vi valde Kunskapsskolan i Botkyrka!!! En stor eloge till alla engagerade lärare och deras underbara rektor!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *