Snö…

Snö…

Igår kom den… snön! Det snöade nästan hela dagen och en del ligger faktiskt kvar. Men det är mycket slask… blä! Lite intressant ändå: för två år sedan kom snön exakt samma datum och då kom det så mycket att vi blev insnöade. Den snön låg sen kvar till april och sen fick vi översvämning av snösmältningen. Den här gången kom det inte samma mängder, även om det ska fortsätta snöa idag.

Vi ska ut och gå med våra medlemmar klockan 11, så det gäller att ta bra skor. Annars blir man nog dyngsur!

Medan snön trillade ner igår hade vi en mysdag. Jag tvättade lite, la ut kylen och frysen på blocket, plockade lite osv. Ingen stress, bara lugn och ro. När Senior kom hem från skyttetävlingen drog han iväg till jobbet, de behövde extra hjälp över kvällen. Så vi var ensamma nästan hela dagen och eftersom vädret var trist var vi bara hemma.

När Junior kom hem bakade vi pizza och kollade på film. Vi har massor inspelat och har börjat beta av, så först blev det Prince of Persia och sen tog vi några avsnitt Glee. Å där nånstans kom Senior hem.

Idag blir det alltså först promenad, under tiden hoppas vi att Junior fixar lunch till oss. Vi skulle egentligen ätit lunch hos Martins föräldrar, men hans mamma mår inte helt ok så det får bli efter jul istället. Martin ska iväg och köpa sista julklappen medan jag fortsätter att tvätta.

Jag tycker det är jätteskönt just nu. Vi har det bra här hemma, trots en del saker som hänt… Jag har mycket att vara tacksam för.

Ha en fin fjärde advent allihopa!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *