Snopet!

Snopet!

Jag hade avstämning på Curves häromdagen. Då blir man vägd och mätt på olika ställen på kroppen. Jag har tränat ungefär 3 ggr i veckan i 5-6 veckor och har trivts bra där uppe och förväntade mej ganska bra resultat. Ibland är man så jäkla lättlurad!!!

På de här veckorna har jag gått ner 2 HEKTO!!! Jag hade fått en centimeter tjockare lår, en halv centimeter smalare överarmar ( i övrigt var alla mått desamma som förut) och hade exakt samma fettmängd som när jag började. Så jäkla besviken blev jag! Jag hade iofs inte förväntat mej några mirakel, men jag tycker att jag är smalare runt magen och ryggen. Och vid första kollen på fettmätaren var det 0,2 % mindre, men inte när vi tog om det. Å det var en annan person som mätte mej mot när jag mättes första gången. Jag vet inte om det har betydelse.

Här har jag alltså tränat 16 ggr tror jag det är, utan minsta resultat! Det är nog bara jag som kan lyckas med en sån sak. Jag har varit noga med att få upp pulsen rejält vid varje pass och verkligen jobbat. Å det enda som hänt är att jag fått ont i knät igen… Men jag ger det två månader till. 4 februari är det total avstämning. Då ska det vara samma person som mäter mej som när jag började. Så får vi se. Jag kan ju å andra sidan se på det så här: om jag inte hade tränat – vad hade hänt då?

Ni kanske kommer ihåg att jag hade världens finaste träningsrum? Sen flyttade Senior hem, tillfälligt trodde jag, så han fick bo ihop med det hopfällda bandet tills vidare. Jag skulle ju ändå opereras och inte kunna använda det förrän i november/december. Nu är det december och ute är det snorhalt. Jag har saknat mitt kära band. Så idag kom Junior hem och hjälpte oss att flytta ut bandet i vardagsrummet igen. Jag gillar det inte, men nu är det enda sättet att kunna använda det. Så nu står det återigen i vardagsrummet och tar upp plats. Ska nog ta en liten återföreningstur på det ikväll. Ska bli spännande att se om och hur mycket jag orkar springa. Det var ju ett tag sen…

Jag ska alltså ta en tur på löpbandet, en lördagkväll och allt. Gör inte alla det på lördagkvällarna?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *