Spännande tv-serie på TNT

Spännande tv-serie på TNT

Det har varit lite fullt upp, så jag har ju glömt att berätta om en lite speciell pressträff som jag var på för ett tag sen. Vi var en liten skara som träffades i ett av mötesrummen på Hotell Anglais för att se första avsnittet av en helt ny tv-serie. Vi skulle dessutom få prata med regissör tillika manusförfattare och skådespelaren Edward Burns.

Jag kom dit helt blank! Jag visste vem Edward Burns var, men hade ingen större koll på vad vi skulle få se. Serien heter Public Morals och är en polisserie som utspelar sej på 60-talet. Om jag säger att en av seriens producenter är Steven Spielberg, så fattar ni hur stor serien är och vad man förväntar sej av den. De bara skriker succé och det verkar det ha blivit också.

Public Morals handlar om Polisen i New York och enheten Public Morals, ett distrik med mycket spel, kriminalitet, prostitution och en massa annan skit. Det är goda poliser, elaka poliser och lättlurade poliser… och mycket handlar om moral, familjesammanhållning och om att vara ny på jobbet. Det mesta handlar om polisen Terry Muldoon (Burns), som länge arbetat i distriktet och är en respekterad man. Något hans familj ofta får lida för då han ständigt arbetar och uppfostrar sina barn med väldigt fast hand.

Jag kröp ihop i en soffa och tittade på första avsnittet och var sedan helt såld! Mycket hände direkt och många trådar fick man att hålla reda på. Trådar som man självklart vill se slutet på. Jag gillar polisserier och den här var snyggt gjord med det där lite råa intrycket som man kan tänka sej att bakgatorna i New York hade på 60-talet.

Serien går på TNT på fredagar 21.55. Man kan titta ikapp några avsnitt men jag vet inte hur många. Efteråt fick vi prata med Burns via telefon från USA och nog lät det som det blir en andra säsong… så börja titta nu så ni kan följa med sen också  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *