Spiderwick och lite annat

Spiderwick och lite annat

Vill ni se en småputtrig familjefilm – ja, då ska ni gå och se filmen Spiderwick. En ok story och mysiga karaktärer.
 
Senior ville egentligen se ”21”, men den kände vi andra inte alls för idag. Så han var lite sur när vi åkte iväg, men efteråt sa han att den var ok som tidsfördriv… eftersom det är en snart 15-årig kille som säger detta får man väl ta det som godkänt?
 
21 får han se en annan gång tillsammans med Vännen. Jag vill inte se den och tycker det är onödigt att lägga pengar på något som jag inte alls är road av. Det får bli deras ”killgrej”.
 
Nu är grabbarna ute och latjar med en fotboll, medan Vännen har kökskomendering. Det ska bli taco ikväll och Vännen har redan tagit plats bland grönsakerna. Jag ska nog hjälpa honom lite… vi är ju just nu ensamma hemma… så frågan är väl hur mycket som faktiskt blir gjort  😉
 
Killarna kommenterar ofta att vi lixom inte får saker gjorda direkt ”Ni bara pussas hela tiden” säger de och vi ser sådär oförstående ut… Men de säger det med ett snett flin så de tycker nog att det är ganska mysigt egentligen. Att se morsan glad och dessutom förälskad har de ju aldrig varit med om och måste kännas ganska skönt för dem. Att dessutom ha en karl i huset som även bryr sej om dem är de inte heller bortskämda med och jag ser verkligen hur de trivs. Ofta slänger de sej i vår stora säng och lägger sina huvuden på Vännens mage. Där ligger de och pratar och tittar på tv tillsammans med oss.
 
Så jag tror att de accepterar detta arrangemang helt och hållet. Vi mår väldigt bra alla fyra med varandra och hur många gånger jag än frågar dem om allt är ok så får jag alltid svaret att allt är heeeelt ok och att Vännen ska stanna hos oss. Jag får inte sparka ut honom på några vilkor  😉
 
Så han får väl stanna ett tag till, men kommer det in flera dataprylar får jag nog ta en extra funderare….
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *