Språkrese-träff

Språkrese-träff

Idag ska Junior och jag åka in till stan och gå på mingel. Jag ska skicka iväg honom på språkresa till Spanien nästa sommar och idag är det informationsträff på STS.
 
Tänk att jag frivilligt är ifrån honom i tre veckor och dessutom betalar för det! Han kommer att vara 14 år då och förhoppningsvis lära sej massor med Spanska som han har nytta av resten av livet. Jag själv åkte när jag var 12, fast till England, och tycker det var ett väldigt smart drag av mina föräldrar.
 
Visst kan de hitta på en massa dumheter, men jag litar på honom, precis som mina föräldrar litade på mej. Så det ska nog gå bra. Dessutom åker Vännen och jag och hälsar på honom en helg. Bara vi två till Barcelona, sämre kan det ju bli  😉
 
Vännen är hemma med Senior under tiden idag, Senior bad om det. Han ville inte vara ensam och körde en övertalningskampanj igår när vi skulle lägga oss. Och Vännen föll… Senior hade alldeles för bra argument för att han skulle kunna stå emot. Så nu får Junior och jag ha tid för oss och Senior och Vännen får tid för sej. Det handlar ju ändå bara om några timmar mitt på dagen.
 
Det blir nog en bra dag – trots att snoret rinner…
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *