Stolt och glad!!!

Stolt och glad!!!

Det blev precis som jag hade hoppats! Planen var ju att Seniors prao skulle leda till ett extrajobb… och det gjorde det!!!
 
Så här är det:
Senior har haft prao den här veckan och ”jobbat” på Mc Donalds. Han hade lite svårt att få sommarjobb i somras och fick jobba hos min bror ett par veckor. Till nästa sommar vill han ha något mer säkert och jag föreslog att han kanske kunde kolla med vår bekant som driver tre olika Mc Donalds om han kunde ha sin prao där. Det gjorde han och fick ok.
 
Redan andra dagen frågade de honom om han var intresserad av extrajobb. Men eftersom han bara är 15 år så måste de ju ha målsmans tillstånd. Idag var sista dagen och jag och Vännen tog vägen förbi efter jobbet för en fika. När han slutade ville chefen prata med mej och han sa då att Senior var duktig och att de gärna ville anställa honom som extra varje lördag.
 
Självklart sa jag JA! Jag är så glad för hans skull. Hans självkänsla kommer öka enormt med detta och han behöver det så väl. Jag är dessutom stolt över att de tycker han är duktig och har sett vilka kvaliteter han har. Många ser ju bara  hans adhd…
 
Så nu ska vi kolla almanackan för november och december och se vilka lördagar han behöver byta ut till söndagar. Han vill ju inte missa skyttetävlingarna. Sen ska det skrivas anställningsavtal  😉
 
Så himla kul!!!!!
 
Gratulera honom Du med!
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *