Strid ström av väljare

Strid ström av väljare

Så har vi suttit av första passet i vallokalen. Med 748 förtidsröster trodde vi att det skulle bli ganska lugnt… OJ, va vi bedrog oss! Det har varit en strid ström av väljare ända sedan vi öppnade kl 8.00. Bara mellan 10-11 tog vi emot 90 personer!

Vi har fått ett bra schema och kan äta både lunch och middag hemma vid normala tider, tillsammans med barnen. Sånt är extra skönt en sån här dag som i övrigt är helt utan rutiner. Att slippa köpa och äta snabbmat är guld värt om man ska orka ända till inatt.

Innan vi åkte hem för lunch hade vi besök av tre Viktväktare i vallokalen som alla tyckte att vi kunde väga dem när de ändå var där. Vi har förvarnat om att vi ska sitta i en vallokal i närheten och kanske träffa på en och annan medlem. Så de visste vad som väntade… men så farliga är vi tydligen inte att de inte vågar gå och rösta 🙂

Strax ska vi tillbaka igen. Hoppas vi får lite lugnare så vi hinner ta hand om förtidsrösterna innan nästa laddning kommer. Annars blir det en väldigt lång kväll… men det blir det väl ändå? Tur vi kan sova imorrn!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.