Summerar Rikstinget

Summerar Rikstinget

Det är 77 dagar kvar till valet och Kristdemokraternas Riksting avslutades idag. Allt började i torsdags med att träffa Buddi och Ammi från Alingsås, som oxå bloggar här. Jätte kul!
 
Sen tog det politiska livet vid och vi fick frossa i debatter i dagarna tre. Jätte intressant för den som gillar politik och roliga debatter. Allt gick väl inte riktigt som jag ville, men blev ok ändå. I år hade vi inga motioner att ta ställning till, och därför inte några ”giftiga” frågor. Det är förståss mycket roligare att debattera homofrågor, sprutbyten, vårdnadsbidrag mm. Men det är ganska lugnt och skönt med de här mellanåren oxå.
 
Många trevliga människor har jag hunnit träffa, vi ses ju bara ett par gånger per år och då är det extra skoj när det väl blir av. Den här gången var vi 700 kristdemokrater som träffades. Alltid lika roligt.
 
Å nu är det alltså 77 dagar kvar till valet… dagarna går alldeles för fort! Men det ska nog bli bra. Nu är det semester och den 15/8 börjar det stora arbetet för mej. Ska bli sååå spännande!
 
Det är tråkigt att Rikstinget är över. I vanliga fall är det skönt när konferenser tar slut, men så är det aldrig med Rikstinget. Man längtar bara till nästa år!
 
Tack alla i Göteborg för en väl genomförd konferens och för all god mat. Nästa år kommer vi och invaderar Sundsvall – kul!!!
 

Ett svar på ”Summerar Rikstinget

  1. 77 dagar kvar till valet i Sverige?!?

    Bu verkar det oxa som jag maste be om ursäkt eftersom jag trodde att du vvar moderat men det verkar som om du är kristendemokrat; har jag fel eller? Spelar ABSOLUT INGEN ROLL eftersom du respekterar mig och jag respekterar dig…

    Kram och STA PA DIG!!!

    PositHIV lisstil

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *