Superkul!

Superkul!

Så kom vi då till adressen i Västevik där killarnas brylling bodde. Efter en mini-kurs i släktband har jag nu förstått att min mormor och R´s farfars far är syskon. Men vi fick veta mer!
 
R har lyckats hitta släkt så långt bort som på 300-talet och tydligen är vi släkt med Karl den store i rakt nedstigande led och Harald Blåtand! När jag berättade detta för Vännen undrade han om han i fortsättningen ska kalla mej för Ers Höghet…  Nä, sa jag Älskling fungerar så bra så 🙂
 
Efter ett besök hos honom, tog han oss vidare till Gunnebo där jag fick träffa hans föräldrar. Min mammas syssling eller vad det blir… som sagt: jag är inte så bra på sånt här… Vi fikade och pratade lääänge och Junior blev mer och mer intresserad. När vi kom tillbaka till Gamleby googlade han direkt på kungarna vi nu var släkt med för att få veta mer.
 
Rätt förenklat kan man säga att många i vår stora släkt har tagit livet av sej, varit otrogna och några har varit kungar  🙂  Väldigt förenklat alltså…
 
Det var iaf väldigt skoj att träffa R och hans familj. Förmodligen ses vi på Öland i sommar. Detta blir ett riktigt härligt minne från något som kanske är sista gången här i Gamleby.
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *