Svårt med vattnet?

Svårt med vattnet?

Så har man kommit hem från kryssningen och är helt slut i både knoppen och kroppen, men det ska vi prata om lite senare… måste bara samla ihop mej först  🙂

Med tanke på att jag vistats på vatten under ett dygn så undrar jag hur det står till med ert vattenintag? Har ni svårt att få i er det livsviktiga vattnet? njag började på Viktväktarna drack jag kanske en glas vatten i MÅNADEN!!! Jag kom inte ihåg det, tyckte inte om vatten och tyckte heller inte att jag behövde det.. fattade lixom inte hur viktigt det är för kroppen. Sen började jag på VV och fick helt enkelt lära mej att komma ihåg det. Nu på kryssningen blev jag påmind av SodaStream om hur viktig det faktiskt är…

Som en liten reminder får ni några tips här:
* Drick ett glas vatten till varje måltid och ett mellan varje måltid. Ställ ”vattenlarm” på mobilen om det behövs.
* Kolsyra eller smaksätt ditt eget vatten så att det smakar som DU vill ha det istället för att köpa dyrt smaksatt vatten som är tungt att bära hem. Samtidigt gör du gott för miljön genom att skippa PET-flaskan. På så sätt kan du helt fritt välja din smaksättning precis som du vill, bland och mixa smaker så att det blir godast möjligt så att du verkligen får i dej tillräckligt med vatten.
* Skaffa dej en SNYGG vattenflaska och ett FINT glas att dricka ur, fria från BPA och andra läskiga kemikalier så blir det både nyttigare, godare och roligare att dricka vattnet.
 * Glöm inte att dricka både före, under och efter träning!!!

För mej funkar det där med den snygga flaska och glaset och med smaksättning/kolsyra från SodaStreamen (som sonen snott hem till sitt boende…) Nu kommer jag (oftast) ihåg att dricka vatten och känner i hela kroppen när det blivit för lite.

Vatten är viktigt för vårt välmående och ett av grundpelarna för att få magen att fungera. Så missa inte det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *