Semlor och Prinsessor

Semlor och Prinsessor

Fettisdagen! Jag som äääälskar semlor – det här är MIN dag! Junior gick och köpte varsin semla som vi åt när vi kom hem från jobbet nu ikväll. Den var god, men inte perfekt. Grädden skulle varit sötare… hmmm… då måste jag ju snart äta en till  🙂
 
Så har Victoria fått sin prins… nåja, blivande iaf. Dagens, kanske årets stora händelse för alla royalister där ute. Kul för dem, grattis kanske man ska säga. Jag tror inte jag vill vara i Stockholm sommaren 2010, det kommer väl vara hysteriskt. Frågan är väl om det blir sista gången man firar Victoriadagen på Öland nu till sommaren? Då kanske vi får det lite lugnare där i Juli, det är bra. Eller kommer bröllopet gå av stapeln på öland??? Hoppas inte!
 
Jaja, den som lever får se och jag får äta en semla till  😉
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *