Till slut!

Till slut!

Nu har vi fotat oss! Till slut hittade vi en automat i Söderhallarna, när vi ändå var i närheten.

Morgonen började med att vi smög in på Juniors luciafirande i skolan. Han skulle vara stjärngosse och sjunga, för förmodligen sista gången… så detta ville vi förståss ta del av. Jag frågade Musikläraren i måndags om det var ok att vi kom och hon ville gärna att vi skulle filma allt – så det gjorde vi. Så nästa vecka kan ungdomarna se alltsammans. Luciatåget var lite annorlunda, inga lucialinnen utan vitklädda tjejer och killarna hade svarta byxor och vita skjortor. Bara en tradititionell luciasång, annars var det en massa nytt bla gospell. Fint var det iaf och kul att se.

Efter luciatåget tog vi med oss Junior hem, Senior väntade redan hemma. Ut med hunden, plocka ihop alla grejer och så iväg till stan. Målet var Ölandsgatan och vaccinationscentralen där. Sista sprutan innan resan; Gula Febern skulle tas. Den jäkla sprutan med intyg kostar massor! På andra ställen kostade den ända upp till 395 kr per person, här kostade den 280. Så även om vi var tvugna att åka in till stan, så blev det en hel del billigare. Å här visste vi alltså att det iaf funnits en fotoautmat, som i bästa fall stod kvar… Efter en väldigt god och trevlig lunch letade vi rätt på den och den fanns otroligt nog kvar OCH fungerade!

Så 140 kr senare hade vi våra 4 bilder var och kunde gå till bilen och åka hem igen. Äntligen! Nu ska vi bara fixa papprena, skriva under och skicka iväg dem. Det tog tid, men nu jäklar är det gjort! Dessutom kom vi ihåg att växla pengar oxå!

Å då kom solen! För så var det… när vi körde hem igen, nöjda med förmiddagen, då började solen skina på oss. Så härligt! Allt blir med ens mycket lättare.

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *