Det är ju heeelt sjuk!

Det är ju heeelt sjuk!

Seior och jag måste ta nya foton till körkorten, så vi har varit på jakt efter en fotoautomat i snart 2 månader! Då frågar den kloke självklart ”Varför går ni inte till en fotograf?”. Därför att vi inte behöver 4 bilder var och har inte lust att betala 180 x 2.

Vi går så gärna till en fotoautomat och tar en omgång bilder tillsammans, två till oss var, för 70 kr. Problemet är bara att de där j-a automaterna knappt finns längre och finns de så är det trasiga!

Det finns en web-sida där man kan leta upp autmaterna och där står det att det ska finnas en på Coop i Fittja, men den har de tagit bort. Så skulle vi till Huddinge Centrum idag, men det hann vi inte… då tog vi automaten i Södertälje istället när vi ändå skulle dit – den var ”ur funktion”. Imorrn ska vi vaccinera oss nära Ringens centrum och där ska det finnas en, så får vi se om det verkligen finns en och om den faktiskt är fungerande – annars åker vi förbi Huddinge Centrum som sista alternativ. Fungerar inget av detta, Ja… då kanske vi tar fotografen i centrum ändå…

Mitt körkort är nämligen snart i två delar och Senior vill ha sitt riktigta körkort så han faktiskt kan köra en EPA om han skulle hitta en. Nåt mysko är det… det har gått troll i fotoautomaterna här i söderort!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *