Tråkdag!

Tråkdag!

Vaknade strax innan 7 av att jag hörde sopbilen och genast insåg att vi glömt ställa ut soptunnan… Irriterad över detta faktum, kunde jag förstås inte somna om. Så jag gick faktiskt upp tidigt, helt utan anledning idag. Å det börjar jag känna nu, så efter lunch får det bli en tupp lur. Så jag orkar jobba.

Förmiddagen fick gå åt till en massa fix. Så jag har packat mängder med traderagrejer som vi sålde i söndags och nu fått betalt för. Harry Potterböcker gick hur bra som helst! Så nu har vi lite mer utrymme i förrådet igen. När jag skulle till posten med alla grejer passade jag på att leta efter behå till Farmor när jag ändå var i centrum. Men se det fanns inte! Framknäppta finns inte i vanliga butiker som Lindex eller Kappahl. Så det blir till att leta på nätet istället.

Junior har bestämt lunchen idag, så det blir ratatuille. Mängder med grönsaker och nyttigheter alltså  🙂 Mandisen åt innan hon kom hit… för säkerhets skull alltså… å ikväll blir det kyckling med kokt potatis och tzatziki. Junior gillar när det är mycket smak och mängder med vitlök. Detta är bra gå-ner-i-vikt-mat, så det gillar vi. Hade årsbästa på vågen idag, men det är måndagens vikt som gäller. Håller detta i sej, så når jag (och kanske passerar med råge) ytterligare ett delmål på måndag.

Känner mej trött och har skallebank, kanske beror det på vädret? Eller kan man få huvudvärk av för många tankar tro? Jag tycker det snurrar lite för mycket i min skalle just nu. Mycket handlar om pengar och badrumsrenoveringen, jobb, när och kära… ja, det mesta som kallas livet. Vi har det bra, ändå finns det ju en del som behöver åtgärdas och funderas på.

Men man måste komma ihåg att vara tacksam för det man har och det är jag! Herreguuud, barnen finns i livet och mår bra. Vad kan vara viktigare? Jag har ett fint hus, mat på bordet och en man som älskar mej. Jag måste tänka mer på det när det är så här grått och trist och skallebanket infinner sej.
Jag har ett bra liv – så är det bara!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *