Byta jobb?

Byta jobb?

Igår när jag for runt och fixade en massa grejer funderade jag på hur det skulle vara om man bytte jobb. Då skulle jag jobba på dagtid som alla andra, måndag till fredag, och vara ledig på helgen och några veckor på sommaren. Det räckte för att jag skulle sluta tänka så, jag har ju världens bästa jobb med de bästa arbetstiderna. Kanske inte den bästa lönen dock…

Jag jobbar mellan kl 15-20, mån-torsdag. Sitter hemma och jobbar på dagarna och mest på fredagen. Åsså är jag ledig eller iaf hemma fre-måndageftermiddag. Vi tar semester hur mycket eller lite vi vill och när vi vill. Bättre kan man knappast ha det!

Dessutom träffar vi världens trevligaste människor och är bra på det vi gör. Särskilt igårkväll insåg jag hur bra jag har det. Då satt jag och skrev nomineringen till Årets Viktväktare till en av våra medlemmar som har gått i mål. Att få skriva i superlativer är helt fantastiskt. Att få framhäva en persons bästa sidor är skitroligt! Nu hoppas vi bara att hon blir en av kandidaterna oxå… då har hon chans att vinna 25 000 kr i nya kläder. Det behöver man när man gått ner 33 kg!

Så jag behåller nog mitt jobb ett tag till  🙂

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.