Tröki dag…

Tröki dag…

Såååå tråkigt! Det har nästan bara regnat hela dagen. Sånt där tungt duggregn som man blir dyngsur av. Alltså har vi hållit oss inne.

Baileys blir galen på alla flugor. Han jagar dem, men har inte riktigt fattat att det nästan är mission impossible att få tag dem. Han hoppar efter dem som han trillar av möbler, hoppar in i väggar osv. För oss ser det ganska kul ut, men när vi skrattar åt honom ser han väldigt kränkt ut 🙂

Jag har legat på soffan och läst. Kollat runt lite på internet och tagit bort musikspelaren som ni ville. 100% enighet, inte illa! Så nu slipper ni min musik. Tänkte däremot ha enkäter då och då – statistiknörd som man är.

Just nu väntar vi på att Senior ska komma. Han sitter på bussen från Stockholm och ska vara här 23.15. Ska bli skönt att få hit honom. Ännu skönare när även Junior också är här, men det vet jag inte när det blir. Morfar ska försöka flyga ner honom till oss, men han vet inte när flygplanet han tänkte låna är ledigt. Så vi får se, tar det för lång tid får han också ta bussen. Den går från Cityterminalen 3 ggr om dagen, kostar 190 kr och går direkt utan stopp och stannar nästan utanför vårt hus här på Öland. Så smidigt!

Jag behöver fler boktips! Gärna biografier…

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *