Två delmål avklarade!

Två delmål avklarade!

Igår när jag stod och torkade händerna kunde jag helt plötsligt ta av mej ringarna på höger hand! Det har jag inte kunnat sedan februari förra året… 16 månader sen alltså. Idag när jag provade, gick det fortfarande 🙂

När jag skulle klä mej tog jag fram en ny blus som jag inte kunde ha när jag köpte den i maj. Den satt som en smäck! Så nu ser tom jag resultatet – 3 kg senare! Tänk då om 2 resp 4 kg… då kan allt hända…

Jag har fortfarande 2 kg kvar till högsta BMI, men tycker det börjar kännas ganska bra. Den här gången är det inte ens svårt att gå ner i vikt. Det kan ju bero på att vi är två som kämpar tillsammans och att jag slipper laga maten.

Martin väntar nu på att ringen på vänster hand ska gå att ta av oxå, då har han nämligen tänkt sätta dit en annan. Nåja… får väl se hur det blir med den saken… en sak i taget 🙂

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *