Tyst…

Tyst…

Det blev inget gemensamt kaffe nu på morgonen. Folkpartiets dörr är stängd och de andra sitter på sina rum med bekymrade ansiktsuttryck. Man kan knappast säga att det är jubel och visslingar i oppositionens korridor…
 
Men det är bara att bita ihop och jobba ännu hårdare. Nu ska jag till centrum och låsa upp valstugan. Wish me luck…
 

5 svar på ”Tyst…

 1. Att hitta en papperslapp som inte bluffar eller skor sig på andra!
  Jag trodde jag visste vad rösten skulle hamna men……blev ledsen över din kommentar faktiskt, Att arbeta politiskt innebär att sticka ut huvudet och riskera få en smäll. Men när det lyser igenom att det tänks mest på egen vinning än idealen blir man beklämd. klarakajsa

 2. Hej – som arbetslös måste alla vägar nyttjas.
  Har någon hos (fp) gjort en konsekvensanalys av alliansens utfästelser? Hundratusentals människor kan idag bo kvar i sina hus trots att en i familjen är arbetslös. Vad tror du händer efter nyår när alla, kanske 75.000 villaägare måste lämna huset till kronofogden för försäljning? Det blir socialkontoren som får ta över. Skola och omsorg tappar sina pengar såvida inte kommunen beslutar om stor skattehöjning för att klara bostads- och andra levnadsnödvändigheter. Kronofogdarnas massutförsäljning kommer att rasera fastighetsmarknaden för småhus. Varför köpa för 700.000 kr när man kan köpa för 300.000 kr? I Norrbotten kan man då få en 5-rummare fr -70-talet för 150.000 kr. Var finns sinnet för samhällsekonomi.

 3. En del av min beklämda känsla…är nog faktiskt Personvalsdelen i detta val! SAMT centreringen åt mitten…vilket jag faktiskt SKYLLER Alliansen PÅ!
  Det finns ingen färdriktning, mer än Antingen/Eller!
  Demokratin känns ihålig! Alltfler politiker-Bloggare, utropar:
  -Allt ljus På Mig!

 4. Jag hoppas du håller huvudet högt, trots det som hänt för jag tror på dig – och nu röstar jag inte ens på FP; trots det så ska man inte dra alla över en kam och jag känne mig STOLT över våra svenska politiker, vare sig de är profesionella eller som du, en vanlig mönniska för vi alla är ju egentligen ansvariga för vårt samhälle!!!

  OM det känns jobbigt, tappa upp ett varmt bad med lite aromatisk olja ELLER en massa härligt skum samt ett glas kallt vitt vin eller en något du tycker om samtidigt som du gör en hårinpackning och RIKTIGT skämmer bort dig själv så ska du se att blodet rinner tillbaka och lusten att kämpa!!!

  En stor sosse-färgad kram,

 5. Håller FULLSTÄNDIGT med PositHIV livvsstil; det är politiker som DU som vi vill ha! Vare sig vi är moderater, sossar elle fp:are!!!

  Tappa inte sugen utan GÅ RAK I RYGGEN!!! Och hade jag inte röstat redan så hade jag kryssat för dig…

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *