Undervåningen är nästan färdig

Undervåningen är nästan färdig

Det tar mycket längre tid än vi trodde från början att röja i kompisens hus. Köket igår tog nästan 7 timmar, men då drog vi också fram varenda grej, gick igenom varenda grej, rensade ur och slängde. Vi skrubbade varenda millimeter och rent blev det!
 
Idag fortsatte vi i samma stil i hall, tvättstuga, duschrum och vardagsrum. Vi är nästan färdiga, bara ett vitrinskåp kvar i vardagsrummet. Alla gardiner i hela huset är redan tvättade och strukna, mattorna ska ut imorrn. Golven är skrubbade första varvet, det blir en gång till sen när allt är klart!
 
Idag fick vi också veta att Soc ljugit i flera veckor. Det är inte alls nyårsafton som gäller utan 31/1 2008. Alltså ytterligare en månad. Soc har velat mellan tre olika datum, så idag ringde vi en jurist som hade klara besked. Juristen är också den som har hand om fallet och hon sa att det kommer en besiktningsman nästa vecka. Är allt ok då, så avskriver de ärendet. Hon var jättetrevlig och kunde svara på våra frågor och lugna min kompis.
 
Nu är vi snart igenom och det har varit ett jäkla jobb. Det ÄR ett stökigt, på gränsen till skitigt hem. Men ändå inte så pass att familjen är värd all denna skit som soc givit dem. Det blir definitivt en JO-anmälan när vi är igenom. Bara idag har soc ringt 6 gånger…
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *