Vad har man på sej???

Vad har man på sej???

Martin har ju sin praktik just nu och är på ett företag han verkligen trivs på. När han slutade sin förra praktikperiod där fick han presentkort på Ticnet på 2000 kronor! Fatta vilket tack! När det nästan var så att det var han som ville tacka för att han lärt sej så mycket och alla varit så schyssta mot honom. Därför var det inget svårt val när han skulle ut på praktik igen, han ville förstås tillbaka dit igen. Å det fick han! De hade tom hållit platsen åt honom  🙂

I fredags fick jag ett sms från honom ”Vad gör du på fredag?”, mitt svar blev ”ingenting”. ”Va bra”, kom det tillbaka… ”Vi ska nämligen gå på julfest”. Hans praktikplats har alltså bjudit alla sina anställda med respektive på en julfest med hemligt innehåll. Å han är inte ens anställd! Snack om annorlunda personalpolicy än vad vi varit vana vid de senaste åren… Så har jag haft på nästan alla mina andra jobb, men inte just nu. Å jag som inte trodde att jag skulle få smaka minsta lilla julbord mer än på julafton. Nu finns det ju faktiskt en liiiiten chans att det är precis det jag får på fredag. Yes!

Det ska bli jättekul, men då kom ju det där klädproblemet upp… Vad har man på sej??? Jag känner inte en kotte och vill förstås visa min bästa sida för Martins skull. Han vill verkligen jobba där och då skulle det ju vara bra om de även gillar mej också. Frågan är då: klär man upp sej till tänderna, men risk att överglänsa chefen eller klär man ner sej så chefen får vara snyggast? Chefen är en framgångsrik tjej i 40-årsåldern, som mest går klädd i svart kavaj. Hon är precis som jag kort och har en ganska normal kroppsform.

Antingen blir det min blå favoritklänning, den där jag hade strumpproblem med… eller också tar jag svarta byxor, röd topp och svart kavaj eller svart topp och röd kavaj, eller också blir det en röd kort kjol med en röd och vit topp. Vad passar bäst tror ni? Hur gör man för att imponera på sambons i bästa fall blivande chef?

Vi vet inget mer än att vi ska ses på kontoret kl 16 och att vi ska vara inomhus och klädda för fest. Så det borde ju vara julbord av något slag. Jag kommer dit direkt efter ett event på Sturegallerian med kladdkaka och Baileys. Ett event helt i min smak, I Loooove Baileys! Åsså lunch med en annan bloggare efteråt och någon timme på stan. Så kläderna måste lixom passa även där… och funka att gå på stan i en stund.

Kanske till och med är ”tvungen” att köpa nåt nytt  🙂
Hur skulle ni tänka i mitt fall? Vad har man på sej???

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *