Vad retar dej?

Vad retar dej?

Om jag skulle beskriva ej som en lugn och cool person skulle förmodligen min omgivning lägga upp ett stort asgarv! Lite rätt har de väl… men när det verkligen gäller och det är en krissituation, då är jag faktiskt coollugn och lyckas göra precis de rätta grejerna. Det är väl konstigt?

Jag retar mej inte så ofta på folk i trafiken, men när de ligger i häcken på mej eller kör slalom över hela körbanan pga en mobil vid örat – ja, då blir jag lite irriterad. Å då tillhör jag tydligen en ganska stor skara, enligt Expressen.

Jag går inte och drar på grejer när jag är irriterad eller sur, jag agerar. Direkt. Idag är jag varken det ena eller det andra, men jag ska agera en massa iaf. Igår upptäckte vi ju att min Farmor har krympt. Då åkte jag iväg direkt till en av våra second hand butiker, men den var stängd. Idag har alla våra tre butiker öppet, så dessa ska inventeras noga. Igår ropade jag in två tjocka koftor på tradera; 27 resp 40  
kr plus porto. Helt ok tycker jag! I eftermiddag ska vi fika hos henne, då ska hon få sina nya kläder. Ska försöka ta ett behå-mått också, så hon kan få underkläder som passar.

Sitter och läser tidningarna på nätet innan det är dax för frukost. Konstaterar att att det blir damernas år nästa år. Man har satsat på tre kvinnor som programledare för Melodifestivalen. Har ni idéetorka på julklappsfronten, så kan jag verkligen rekommendera att ge bort biljetter till melodifestivalen. Det är en skitbra julklapp som alla blir glada över.

Nähä, man kanske borde börja dagen? 1 november. Junior jobbar sin första dag på nya jobbet, Senior häckar på Öland, Martin trillade ur bingen för länge sen, Baileys sover fortfarande. Snacka om splittrad familj  🙂

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *