Våga vägra svart på gymmet!

Våga vägra svart på gymmet!

*** I samarbete med Briosa ***

Ni vet ju att jag tränar regelbundet. Inte för att gå ner i vikt utan för att bli friskare och starkare. Vad ni inte vet är att jag vägrar träna i svarta kläder. Det är lixom tråkigt som det är att vara på gymmet, då får man försöka pigga upp sej lite.

Briosa.se finns en massa fina yoga- och träningskläder från XS till XXXL. Det är svårt att hitta bra träningskläder i storleken större, men här finns det alltså OCH de finns i alla möjliga färger – inte bara svarta 🙂

Det var länge sedan jag köpte något nytt till gymmet, men nu är jag riktigt sugen. Jag kikade in på Briosa och hittade så fina tights och behåar! Där finns bla ett par i rosa metallic typ och ett annat par iofs i svart men med blommor. Mina träningskläder trillar snart i bitar, så det är lixom dax att göra något. Jag kanske slår till på de HÄR, med en knallrosa tröja blir det jättefint! Det finns en hel del kul på rean också… kolla får ni se!

Jag får ofta kommentarer om mina träningskläder, just att de är så färgglada. En dam sa att jag såg ut som en glasspinne… är det bra eller dåligt? Roligt sagt var det iaf. Hon kanske var hungrig… Hur som helst så är det roligt att pigga upp tillvaron med lite färg.

Vad har du på dej när du tränar? Svart eller färgglatt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *