Vaknade av en soluppgång och fågelkvitter

Vaknade av en soluppgång och fågelkvitter

Det blev sent igår, la oss vid 01.30. Sov som en stock ända till 8.45, då min sollampa började lysa, klockan 9 började fåglarna kvittra och jag var PIGG! Så härligt!
 
Gårdagen blev en lyckad kväll. Några av mina närmaste kompisar kom hit, plus mina ovh Vännens föräldrar. Vi åt gott och till kaffet hade Vännens pappa bakat Semmeltårta. Jag älskar semlor och Vännens pappa är bagare… Semmeltårta hade han aldrig bakat, men mängder av semlor – så varför inte en tårta? Han hade dessutom gjort en var till mej och Junior, så vi åt och njööööt.
 
Sen satt vi alla och jäste, så mätta! Vi följde våra auktioner på Tradera och jag tror att alla blev mer eller mindre bitna. Grejer vi satt ut för en krona, gick för över 1000 kr. Så idag ska saker packas och så fort vi fått betalt ska de skickas – så skönt! Ska gå igenom vinden idag och se om det finns mer  🙂
 
En bra kväll – hoppas vi får en bra dag.
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *