Vaknar av ett Guld!

Vaknar av ett Guld!

Natten för helt enkelt för jäklig. Någon ringde fel tre gånger mitt i natten, Baileys ville ut två gånger och jag skulle upp 6.30 och hjälpa Junior iväg till tävlingarna igen. Jag var väldigt glad att han fick skjuts i morse…
 
Gick och la mej när han åkt och somnade om direkt. Vaknade inte förrän han ringer och säger ”Jag tog guld mamma! Jag persade med 15 sekunder!” Jag trodde han skämtade, men så var tydligen inte fallet. Synd att man inte är på plats när det händer – men jag behövde sova.
 
Nu har Vännen åkt och hämtat honom, det är paus tom kl 14.00. Jag ska färga håret nu och sen blir det lite städa innan vi åker tillbaka. Regnet väker ner ute, så det blir innejobb för hela slanten.
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *