Vanliga jag…

Vanliga jag…

Konstigt ändå…
Jag är en ganska vanlig mamma, med massor att göra, precis som alla andra. Men så fort folk får veta att jag sysslar med politik, så verkar jag med ens bli väldigt ovanlig…
 
Tydligen kan man göra det mesta som ”normal” svensson, men politiker, det får man absolut inte bli om man vill hålla sej inom normal-mallen.
 
Som kommunpolitiker har man knappt ens betalt för uppdragen, 500 spänn per nämndmöte som är en gång i månaden, lika mycket om man sitter i fullmäktige – det är allt! Inget att bygga en förmögenhet på alltså. Ändå får man bara höra att politiker tjänar för mycket och bara ljuger. Tack för den kängan.
 
Att några riksdagspolitiker gör bort sej är en sak. Vi som sitter som förtroendevalda i kommunen gör så gott vi kan, även om det sitter rötägg även här. Men man måste inse att alla politiker inte är dåliga. Vi gör ju detta för att vi är engagerade och brinner för att samhället ska bli bättre.
 
Många av oss jobbar dygnet runt, vi blir hotade, är nästan alltid upptagna när andra är lediga, vi bli idiotförklarade och baktalade – hur många skulle finna sej i det utan att byta jobb? Jag tror att jag kan bidra med något bra, kanske förändra världen!Vad vet jag?!
 
Håna dem som verkligen gör fel, låt oss andra göra vårt jobb som vi är valda till.
 

Ett svar på ”Vanliga jag…

  1. Med tanke på att du undrade om Unika Partiet var registrerat för rikstadsval, så gick jag in och kollade. Svaret är nej, de är inte regristrerade för detta val.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *