Väntar på regn…

Väntar på regn…

Jag kan inte vara helt frisk… jag, soldyrkaren, har nämligen inget emot lite dåligt väder just nu. Men det får bara bli dåligt väder när jag har gott om tid… då ska jag nämligen MÅLA!

Igår var vi och köpte tapeter till Seniors sovrum och målarfärg till vardagsrummet, så nu finns allt hemma. Å då vill jag ju bara sätta igång! Men jag vill inte jobba inne när det är fint väder ute och jag vil inte sätta igång och sen stå med livet mitt i alla färgburkar  flera veckor. Så jag väntar tålmodigt på regn och ledig tid och planerar hur jag ska gå till väga.

På fredag har jag tid! Tills dess hinner jag ta bort grejer från väggarna och vädret ser ut att bli halvtaskigt. Då borde jag hinna måla den första delen två gånger. Jag har delat upp vardagsrummet i 4 delar och tänkte ta en i taget. På så sätt behöver vi bara flytta på möblerna lite, inte ta bort dem helt.

Jag älskar min gula tapet som sitter där nu, men den har varit halvt omöjligt att hitta gardiner till. Nu kommer det bli nästan vitt, inte kritvitt, å då kan jag ha vilka gardiner och andra tillbehör som helst. Det ska bli så spännande att se hur det kommer att bli.

Så det där regnet är jag helt ok med för en gångs skull… jag har nog renoveringsfeber eller nåt  🙂

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *