Var går gränsen?

Var går gränsen?

Kan man ha för mycket kläder? Klart man inte kan!!! Kan man ha för många träningskläder då? Självklart inte!!! När lådan svämmar över är det inte kläderna som är för många utan lådan som är för liten, eller hur??? Ni måste hålla med mej, annars måste jag nämligen göra nåt åt det… lådan går nämligen knappt att stänga ens med våld…

Å inte blev det bättre när jag var och tittade på Röhnisch nyheter… jag hittade MINA träningskläder! De där i den perfekta färgen, just den som jag inte har… än.. Å nya sportbehås med silikon istället för stela bågar under brösten. Precis en sån skulle jag ju behöva för att inte skava på ärren…

Där fanns så himla mycket fint och Leila som jag träffade där var inte sen att visa mej godbitarna. Men först vrålade hon genom hela rummet att jag blivit så liten. Jag tog av mej kavajen så hon skulle se ordentligt hur allt blev. En kvinna som satt och fikade var tvungen att fråga vad vi pratade om  🙂

Jag hade gott om tid för en gångs skull och gick noga igenom varenda galge. Det blir ännu mer pasteller till våren, men såna där lite neoniga pasteller som lyser lite. Golfkläderna är galet fina, nästan så man skulle ta och börja med golf bara för klädernas skull.

Å sen fanns där badkläder! Nytt, fräscht i glada färger och användbara modeller. Å jag som måste ha helt nya… och många tror jag bestämt…

Jag gillar Röhnisch träningskläder för att de inte tappar formen. Särskilt deras sportbehå, Stay in place, är suverän. Hur många gånger man än tvättar den så håller den både form och färg. Nu när jag bara behöver en enda när jag tränar så har jag skaffat mej tre stycken i snabb takt så jag kan använda dem hur ofta jag vill utan att behöva leta i tvätten. Förr hade jag dubbla som fick tvättas direkt efter använding för att vara fräscha när jag skulle ha dem. Å fler betyder ju att man kan varva färgerna och behöver ha lite att välja mellan 🙂

Jag har även satsat på shape-tights som jag var lite skeptisk till förut. Jag fick rekomendationen att ta en storlek mindre än vanligt, så det blev ett par i stl small. Man får nästan använda skohorn och vaselin, men sen sitter de perfekt och är sköna att springa i. Tyvärr är de så trånga att jag inte kan ha underställ under – så nu när det är lite kallare får jag använda vanliga löparbrallor.

Visningarna på Röhnisch är alltid lika mysiga. Man tittar på alla spännande nyheter (det är tur att de inte går att köpa på plats, då hade jag förköpt mej) och sen fikar eller äter man gott tillsammans med den kanontrevliga personalen. Just den här gången fick jag även stifta bekanskap med en himla trevlig bloggare vid namn Karin som guidade mej därifrån lite senare. Tack Karin för att du hjälpte mej att hitta rätt  🙂

Snart är det november och då är snart vintern här och det innebär i sin tur att nästa årstid är våren. Så nu hoppas jag att det ska gå snabbt och att våren ska komma tidigt. Då ska jag träna i ännu snyggare kläder än nu! Å vet ni? Leila har sparat ALLA sina träningskläder under åren… jag ligger i lä alltså.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *