Varbergs Kurort vilket ställe!!!

Varbergs Kurort vilket ställe!!!

Nu ska jag ge er ett riktigt supertips på resmål! Ni vet ju att vi var i Varberg förra helgen för att se och uppleva Varbergs Kurort. Om vi säger så här: vi åker mer än gärna dit igen!

Oavsett om ni ska på kärlekssemester, ha en aktiv helg, koppla av eller fira något så passar det perfekt att åka dit. Där finns faktiskt precis allt för alla smaker! Det första man ser när man kommer in på området är havet och den enormt vackra byggnaden. Hotellet är ett sanatorium från tidigt 1900-tal som restaurerats men bevarats så gott det går. Det finns rum i olika storlekar och utesende. Vi bodde i en otroligt fin svit med utrymme för en hel familj.

Här finns verkligen alla sorters gäster, i alla åldrar och intressen. Några går runt i badrockar och testar de olika behandlingarna, myser i relaxavdelningen eller sitter på stranden. Andra sliter i gymmet, är ute och springer eller kör vattengympa i saltvattenpoolen. Här finns nämligen massor av aktiviter för den som vill, ledarledda gympapass, yogapass, PT och en massa annat. På kvällen samlas alla i matsalen för att äta buffé eller menyn för kvällen. Allt är väldigt prestigelöst, vissa äter i träningskläder andra har klätt upp sej. Sånt gillar jag!!!

Att stället var fullt och nära 300 personer bodde där märktes inte alls. På lördagkvällen efter middagen drog vi på oss badrockarna och smög iväg till relaxen och vi var faktiskt helt ensamma! I flera timmar flöt vi runt i saltvattenbassängen, bubblade i jaccuzin, testade de olika upplevelseduscharna, bastade och flöt runt lite till. Det var så härligt!!! Synd att vi hade så mycket annat i skallen bara, det hade verkligen varit skönt att koppla av helt ett par dagar där.

Personalen var toppen! Alla hjälpsamma och med hjärtat på rätta stället. Vi vill absolut komma tillbaka och verkligen känna på hela stället och testa fler behandlingar. Den här gången hann jag bara göra en; Horizontal Shower. Då ligger man på en uppvärm stenhäll och får duschstrålar över kroppen i ett särskilt schema och med olika temperatur på vattnet. Det var en annorlunda upplevelse kan man nog säga. Uppiggande absolut!

Man har precis öppnat Sveriges första Thalassospa som innebär att havet blir en del av uplevelsen och just nu har man ett öppningserbjudande som vi förstås tycker att ni ska ta del av. Klicka här så kan ni läsa mer. Vi ska försöka åka tillbaka nästa sommar, nu har vi ju ingen bil… för vi gillade verkligen personalen, hotellet och omgivningarna. Men vi missade så mycket att vi bara måste komma tillbaka. Då ska Lotta få en stor kram av oss. Vår räddande Ängel  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *