Varför Blogg?

Varför Blogg?

Alla använder sina blogg för olika syften. Denna blogg är som en slags dagbok, där jag kan summera vad jag tycker, tänker och känner. Lägga ut bilder och minnen, gå tillbaka i och kanske ge tips om olika grejer. Andra använder sin blogg för att upplysa om sjukdomar, politiska tankar, sina projekt eller annat som man tycker är viktigt. Man gör helt enkelt vad man vill med sin egen blogg och tycker man det är lite halvlöjligt, jag då behöver man ju inte läsa. Eller hur?

Jag följer ett antal bloggar och de flesta av dem som skriver har jag träffat före eller efter jag började läsa dem. Vi var ett gäng som startade på Expressen och många av oss där har träffats en eller flera gånger. Jag tänker då framför allt på Ninnbeth och Geddfish. Ninnibeth som jag numera både firat födelsedagar och midsommar ihop med och som blivit en kul kompis. Å kära Geddfish som jag träffat på Öland flera gånger, som jag fått dela födelsedagar och nu senast ett bröllop med. Härliga Geddan som förlorade sin pusselbit igår. Fina Sigge. Mina tankar har varit hos henne under hela gårdagen och hela dagen idag. Gå gärna in och läsa deras bloggar, man får en härliga känsla i magen av deras ord.

Jag läser också Vimmlemamman och galna Sörens bloggar. Där belyser man cancersjukdom och Downs Syndrom. Två viktiga bloggar, men som inte bara är allvarliga utan ger en hel del skratt också. Särskilt Sörens, han är nog inte riktigt som andra på insidan av skallen  🙂

Sen finns det förstås fler ändå, några av mina andra favoriter finns här nere till höger. Där lägger jag till och tar bort lite då och då. Kolla gärna!

En blogg vill självklart ha läsare och kommentarer. Vissa ha fler läsare än andra och några får väldigt många kommentarer. Jag själv lämnar ett litet avtryck om jag tycker att jag har något att säga, annars låter jag bli. Men det är ändå ett bevis på att man berört eller upprört en person och att någon faktiskt reagerar på det man skriver. Kommentarer är inte nödvändiga, men kul!

Vilka bloggar läser du? Du får gärna ge mej tips på dina favoritbloggar. Jag vill ha fler att läsa!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *