Trött…

Trött…

Igår hade jag en riktigt trött-dag. Jag fick en liten sovmorgon och sov middag, ändå var jag supertrött vid 23-tiden och när jag la mej somnade jag direkt. En dålig dag alltså. Jag storhandlade och jobbade, mer än då blev det inte. Jag orkade helt enkelt inte.

Nu känns det bättre. Tur är väl det eftersom jag ska till tandläkaren om en stund och sen direkt till jobbet. Efter jobbet ska vi upp till simklubben på en kort information. Så det blir en lång eftermiddag och kväll innan jag får lägga mej under filten i soffan igen.

Det är så mycket jag borde göra, typ städa, fixa och dona inför helgens bravader. Men det får bli på fredag. Å då har jag bara förmiddagen på mej. Sen ska vi fira mamma som fyller år och på lördag är det vår tur. Men det blir inget stort firande för oss. Junior tar hem några kompisar och så kommer våra närmast sörjande för att äta lite taco. Det räcker så. Nästa år blir det större… då fyller både Martin och mamma jämt och Junior fyller 18.

Så lite städa får räcka för den här gången, nästa begivenhet är Seniors student nu i juni. Bäst att ta det lilla lugna till dess  🙂

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *