Världens bästa Martin!

Världens bästa Martin!

Jag har världens bästa man! Eller ja… vi är ju inte gifta, inte ens förlovade – men han är bäst ändå!

Jag har länge känt mej glåmig, grå, trist, tråkig – jag alla negationer man kan tänka sej har jag nog känt mej som. Så i fredags tittar Martin på mej och säger ”Beställ en tid för klippning och allt annat som du vill göra” Ja men, säger jag – det kostar för mycket ju… ”Strunta i pengarna, vi har råd” får jag till svar. Sen skickar han iväg mej för att fixa en tid. Så på fredag ska jag klippas, färgas och slingas! Det ska bli såååå skönt!

Samtidigt sitter jag och tittar på nya glasögon. Vi köper nästan alltid våra brillor på nätet, det blir så otroligt mycket billigare. Jag beställde hem några olika bågar för att prova och när jag provar dem velar jag förståss lite mellan ett par olika. ”Ta båda!” säger han. Hmmmm, säger jag… ”Ta båda!” säger han igen…. OK! Säger jag 🙂

När de kostar 400 kr styck, kan man faktiskt kosta på sej båda – eller hur?

Just nu är Martin och klipper sej. Han ska iväg på utbildning hela helgen och vill se lite mer ”ordnad” ut. Så han får inte se varken min nya frisyr eller glasögonen förrän han kommer hem på söndag. Får väl skicka en bild 🙂

Han är bara bäst min Martin! Han vill mej alltid det bästa och pushar mej att ta hand om mej själv. Han lyckas inte alltid, men han vill mej alltid väl. Det var väldigt svårt att förstå i början, men jag börjar vänja mej. Kanske skulle boka in en massage också?!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *