Solokvist!

Solokvist!

Sitter här i dagsljuslampans sken och mår ganska bra faktiskt. Martin har precis åkt iväg på kurs och blir borta över helgen. Killarna är i skolan och Baileys sover i sängen bakom mej.

Jag har slängt i en tvätt i maskinen och ska ta en promenad med Baileys alldeles strax. Han kommer få en chock, han brukar inte kliva ur sängen före 11… Men idag får han vakna lite tidigare, för när han varit ute ska jag till min frisör och fixa håret. Det blir både klippning, färgning och slingning tror jag. Nu ska jag ta bort allt sommablekt och försöka få lite ordning på skallen!

Det kommer väl att ta sin lilla tid hos frisören, så lunchen blir nog sen. Får väl bara äta något snabbt, släppa ut hunden igen, kasta in tvätten i tumlaren och sen åka och handla. Förmodligen är jag och Senior ensamma ikväll, så jag ska försöka hitta något extra gott till oss till middag. Under eftermiddagen/kvällen fortsätter tvättandet och städandet. Tänkte städa vårt sovrum ordentligt nu när det bara är jag som stökar till.

Jag gillar att vara ensam, iaf när det är självvalt. Att lulla runt här hemma och bara göra saker i min egen takt, det är lyx! Vill jag inte göra något alls så lägger jag mej på soffan och läser 🙂

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.