Världens tråkigaste blogg…

Världens tråkigaste blogg…

Jag har nog världens tråkigaste blogg just nu. Den innehåller ju bara en massa funderingar om ingenting, snack om vikt och hur bra jag har det. Positiva inlägg genererar inga läsare, sånt finns det undersökningar om minsann.

Men det är ju så mitt liv ser ut just nu. Jag kan ju inte hitta på en smaskig skandal bara för att få läsare, eller… det kanske man kan, vissa gör det säkert också men sån är inte jag. Jag har det bra och det står jag för. Jag är faktiskt värd att må bra efter alla år med skit från alla håll. Så det så!

Frågan är vad ni vill läsa om? Man kanske skulle ha en frågestund… men då ska man nog ha fler läsare än vad jag har… Men vi kan väl säga så här: om ni vill veta något om mej, precis vad som helst, så skriv en fråga i kommentarsfältet. Så får vi se om det kommer några  🙂

Men jag har faktiskt ett problem, jorå! Min mage strejkar… sånt kan göra vem som helst helt galen. Jag gör ju faktiskt alla rätt; äter regelbundet, dricker vatten, äter grönsaker och rör på mej. Ändå tycker mina tarmar att de ska ha semester och inte jobba mer än kanske var fjärde dag. Så nu har vi köpt linfrön, 1-2 msk om dagen ska jag ta så får vi se om det hjälper. Annars blir det att köpa magnesium-tabletter när vi kommer hem, det ska tydligen hjälpa. Idag blir det både ärtor och brysselkål till maten. Nu jäklar ska problemen lösa sej, bokstavligt talat!

Åsså har jag läst klart Små citroner gula, den var himla bra! Och jag har börjat läsa Smuts av Katarina Wennstam, så får vi se hur den är.

Mer spännande än så är inte mitt liv just nu. Vad pysslar ni med? Är era liv mer intressanta än mitt? Förmodligen…

Alltså: ställ en fråga om ni vill, så svarar jag  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *