Värsta drömstränderna!

Värsta drömstränderna!

Jag visste att det eventuellt var på g, idag blev det klart! Om fem veckor åker jag och Martin till Kenya för att fota värsta drömstränderna! Så from nu är det strikt Viktväktarkost som gäller, så jag kommer i favoritshortsen och kan vara med på bild utan att känna mej obekväm.

H12 Art of Life heter en hotellkedja som är ganska ny och som har superfina boenden. Konceptet är att ta vara på naturen och ta hand om det som finns. Att leva i harmoni med djur och natur alltså. De har flera hotell i Kenya och vi kommer att besöka tre av dem, ett ligger på en helt magisk strand strax ovanför Mombasa i Malindi.

Målet är att ta ännu finare bilder än på Kap Verde och då vill jag gärna vara i lite bättre form än jag var då och är idag. Även om jag inte ser ut så, så känner jag mej som en stoppad korv just nu. Jag har 4 kilo ner till min målvikt och det klarar jag inte att nå på fem veckor – men en liten bit kan jag iaf fixa. Alla minus är bra.

Även om jag i princip alltid fyller i vad jag äter hyfsat duktigt, så är det superkoll from imorrn! Jag har några lugna veckor framför mej, så träningen kommer att skötas precis som vanligt. 2-3 ggr i veckan kör jag mitt pass på Curves, som hela kroppen mår bra av. Nu börjar våren visa sej, så det kommer bli långa hundpromenader varje dag. Frysen är full med matlådor, så maten blir inte heller några problem. Ni har tips HÄR om ni också vill fylla frysen.

Så nu kör vi! Fem veckor… nåt kilo ska det väl kunna bli. Är ni med mej?! Följ gärna mina dagar på instagram @marlenerinda

 

Ett svar på ”Värsta drömstränderna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *